Categories

NADAL

El dimecres dia 19 de desembre, com ja és tradició, l'alumnat de 4t va fer la representació dels "Mitjonins" per les famílies i per alguns alumnes de l'escola. Els "Mitjonins" de 4t A van representar "Rudolf el petit cèrvol", els de 4t B van interpretar "El Nadal més tropical" i finalment, els de 4t C van ballar la cançó tradicional castellana de "Dime niño".

També van oferir un concert de flauta amb les cançons més conegudes dels Beatles. Finalment han cantat algunes nadales en català.

A continuació, l'alumnat de 5è va oferir a les famílies un concert de cançons de pel·lícules interpretant-les amb la flauta dolça. Al llarg de tot el trimestre han estat preparant tot aquest recull de cançons i han gaudint molt al llarg de tot el procés. També van fer una representació d'ombres xineses amb l'obra "Ni or, ni encens ni mirra". Finalment, van cantar cançons de bso de pel•lícules i finalment van acabar cantant: Quan somrius i Somiem junts.


Més tard, l'alumnat de 6è va oferir un recital de flauta sobre cançons de pel•lícules de Disney amb la flauta. A continuació, van cantar unes nadales plegats i van tancar l'acte amb una petita obra de teatre inspirada en l'obra de Charles Dickens: Cançó de Nadal. Van acabar cantant la nadala “Llença't al Nadal” on tots els familiars s'hi van unir.


El 21 de desembre al matí, l'alumnat de 1r a 3r va cantar nadales i les famílies van venir a gaudir-les amb ells i la resta de companys i companyes. Finalment, tot l'alumnat d'infantil i primària van cantar la cançó del lema d'aquest curs: Compta amb mi.

Tots i totes hem gaudit d'uns dies plens de màgia i il·lusió. Us deixem un vídeo resum d'aquests dies. Des d'aquí, volem aprofitar per desitjar-vos un Bon Nadal!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada