Categories

SANT JORDI


El passat dimarts dia 23 l'alumnat de l'escola ha celebrat Sant Jordi.
L’alumnat de primària han fet diverses activitats amb un nexe comú, treballar la figura de Joan Brossa en motiu del centenari del seu naixement.

Al llarg del matí ha vingut una conta contes i els ha explicat contes sobre animals i fantasia. Per altra banda, durant el matí l'alumnat ha descobert Joan Brossa i han fet diverses activitats per entendre la seva obra que relacionava la poesia amb la màgia.

Finalment, l'alumnat de 6è, va organitzar la campanya de recollida de llibres per vendre'ls a Sant Jordi, tant al pati de l'escola com al Parc de l'Estació. Aquest projecte forma part d'un dels seus itineraris d'aprenentatge: "I jo, com puc ajudar?". Amb els beneficis obtinguts d'aquesta venda, l'alumnat va col·laborar amb la Fundació Servei Solidari, una organització per a l'alfabetització de les persones nouvingudes a Catalunya. Sota el missatge #ReciclaCultura, van aconseguir omplir les paradetes de grans i petits, fins a obtenir 1586€ de tots els llibres venuts. Estem molt orgullosos de la feina feta i d'haver pogut col·laborar amb aquesta iniciativa. Us deixem un seguit d'imatges d'aquesta jornada.1 comentari: