SANT JORDI

El dilluns dia 23 l'alumnat de l'escola ha celebrat Sant Jordi.
Els de primària hem fet diverses activitats amb un nexe comú, treballar la figura de Pompeu Fabra en motiu del 150è aniversari del seu naixement.
Durant el matí s'ha explicat a l'alumnat qui fou Pompeu Fabra i, amb la informació més rellevant sobre la seva vida, l'alumnat n'ha elaborat un Lapbook.
A la tarda els diferents cursos han fet diferents activitats relacionades amb la llengua: jocs de mínima, jeroglífics, cal.ligrames...

A continuació podeu veure un recull de fotografies de l'alumnat de 1r i 2n.
sant jordi 1r i 2n

Tot seguit podeu veure les imatges dels alumnes de 3r i 4t.

Sant Jordi 3r i 4t

Finalment, l'alumnat de 6è, va organitzar la campanya de recollida de llibres per vendre'ls a Sant Jordi, tant al pati de l'escola com al Parc de l'Estació. Aquest projecte forma part d'un dels seus itineraris d'aprenentatge: "I jo, com puc ajudar?". Amb els beneficis obtinguts d'aquesta venda, l'alumnat va col·laborar amb la Fundació Servei Solidari, una organització per a l'alfabetització de les persones nouvingudes a Catalunya. Sota el missatge #ReciclaCultura, van aconseguir omplir les paradetes de grans i petits, fins a obtenir 1800€ de tots els llibres venuts. Estem molt orgullosos de la feina feta i d'haver pogut col·laborar amb aquesta iniciativa. Us deixem un seguit d'imatges d'aquesta jornada.

Recicla Cultura 2018

1 comentari: