dijous, 22 de setembre del 2016

El primer dia d'escola.

Ja ha arribat el dia de tornar a l’escola! El primer dia sempre és ple d’emocions i per això es van realitzar diverses activitats per conèixer-se entre ells i crear vincles de nou.

A 1r i 2n de primària van iniciar el primer fent una activitat en la qual s’explicaven per parelles com els havia anat l’estiu i el que esperaven per al nou curs i anaven canviant les parelles. Per acabar, amb una música ben marxosa, calia anar fent voltes per classe i saludar-se de diferents maneres amb els companys que es trobaven.


Primer dia 1r i 2n

A 3r i 4t es van repartir cors retallats per la meitat i calia trobar el company amb qui encaixessin les dues meitats i crear-ne un de sencer. Quan trobaven la seva parella, es presentaven i s’explicaven coses sobre ells mateixos. Després, van fer una rotllana tots junts i cadascú parlava del que havia explicat el seu company.

Primer dia 3r i 4t


A 5è i 6è es van centrar en treballar les emocions del primer dia. Responien a la pregunta: Què has sentit avui quan t’has llevat? Ho plasmaven en un full que després recollien en un mural titulat: EMOCIONS DEL PRIMER DIA.


Primer dia 5è i 6è

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada