dimarts, 17 d’octubre del 2017

Hi ha cases d'acollida d'animals?

El passat dimecres 20 de setembre, la mare de la nostra alumna Clàudia Umbert va venir a fer-nos una xerrada sobre les cases d'acollida d'animals a les tres classes de 4t de primària.

En la visita ens van acompanyar dos dels cadells de gat que tenien a casa mentre dura el procés d'acollida i troben una llar que els adopti com a membres de la seva família.

La xerrada va agrada molt a l'alumnat. Els van explicar en què consistia ser una casa d'acollida, la feina que comporta cuidar un animal que sovint ha estat abandonat o bé l'han trobat amb algun problema de salut. 
Tot i així, la satisfacció de poder-los donar les cures que necessiten i trobar-los una família que els aculli és molt gratificant al final del procés.

Vam poder veure diferents fotografies dels gats que la Clàudia ha tingut a casa seva, de les cures i el menjar que necessiten. L'alumnat va estar força estona fent preguntes i també explicant experiències sobre la responsabilitat que hem de tenir de cuidar els animals.

Va ser una activitat gratificant amb l'objectiu de conscienciar els nens i les nenes de la responsabilitat que s'ha d'emprendre quan es decideix tenir un animal a casa.


Xerrada Casa d'acollida animals 4t

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada