dissabte, 9 de juny del 2018

El gran dictat



El passat dijous 7 de juny a Les Cases dels Mestres, els nens i nenes de 5è de primària de totes les escoles de Caldes de Montbui van participar al IV Gran Dictat que organitza l’Oficina de Català. El tema va ser dedicat al lèxic de natació "De cap a l'aigua", elaborat per El Centre de Normalització Lingüística del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Caldes de Montbui, juntament amb el TERMCAT l'any 2016.

Després d'una selecció dels alumnes de cada escola, mitjançant unes activitats realitzades a l'aula per poder practicar el vocabulari, setze alumnes en total, repartits entre les quatre escoles de Caldes, són els escollits per representar la seva escola en vàries activitats extretes del concurs El gran dictat de TV3.

La activitat va ser amena. Els concursants, tot i que nerviosos, ho van fer molt bé, i van participar amb totes les seves ganes. La resta d'alumnes, present com a públic, van animar els seus companys, respectant els moments de silenci i alguns, fins i tot, compartint els nervis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada