dimarts, 20 d’octubre del 2020

Els tallers a 6è

Els divendres a la tarda, si passeu per les aules de 6è, trobareu els nois i les noies fent diversos tallers que potencien la seva creativitat i posen en pràctica algunes habilitats i destreses.

En primer lloc, fem un taller de robòtica. La programació i la construcció de robots exposa als alumnes davant diferents tipus de coneixement i els prepara per enfrontar-se de manera conscient davant els desenvolupaments tecnològics actuals.

D'altra banda, trobem el taller d'Scratch. Es tracta d'un entorn de programació visual adreçat a infants i joves que permet crear històries, jocs i animacions i compartir-les amb altres persones. S'ho passen pipa dissenyant els seus propis jocs i aprenen nocions bàsiques de programació, aplicant la lògica, el raonament i el càlcul.

També tenim el taller de ràdio, on l'alumnat investiga sobre un tema que li agrada i crea, per grups, un podcast radiofònic per enregistrar-lo més endavant. Així doncs, posem en pràctica la competència comunicativa, sobretot l'expressió oral, i la capacitat de buscar informació i reformular-la, tot ajustant-la al llenguatge radiofònic.

Finalment, tenim el taller d'experimentació. Cada trimestre farem un experiment diferent, basant-nos en el mètode científic: fent hipòtesis, posant en pràctica les teories i elaborant conclusions a partir de l'experiència viscuda.

A continuació veureu algunes imatges d'aquestes primeres sessions. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada