dilluns, 27 de febrer del 2017

LLAPIS AL MIG

L'alumnat de 5è continuem aprenent a treballar cooperativament. Aquesta vegada hem utilitzat la tècnica del llapis al mig per tal de reslodre unes preguntes. Prèviament l'alumnat ha llegit una informació, en aquest cas d'un llibre de suport, i han anat contestant une preguntes ja proposades pels mestres. Pimer cada alumne individualment i després abans d'escriure-ho al full es posa el llapis al mig i es fa una posada en comú amb tot l'equip de treball, per tal d'arribar a un acord i resoldre la pregunta entre tots.

LLAPIS AL MIG 5è

6 comentaris:

  1. Va ser molt divertit perquè ho passes bé i al mateix temps aprens molt.

    Marc Gálvez 5èB

    ResponElimina
  2. em sembla molt bona activitat però m'agradaria que hi agüessin activitats mes variades.

    ResponElimina
  3. A mi em sembla molt bona activitat per els grups per poder treballar amb altres nens que no coneixes molt bé , i a mi em sembla fantàstic.
    Arnau 5èB

    ResponElimina
  4. Jo crec que es una bona forma de fer treball cooperatiu i aprens a traves que un company t'ho expliqui i que tu ho expliquis als companys. Molt bona activitat!!
    Laia Farràs Coll
    5èB

    ResponElimina
  5. Oriol Bernat Vallribera:
    A mi l'activitat m'agrada, no es de les que més, però va molt bé perquè si els altres tenen una idea abans d'escriure podem parlar i escriure-ho millor. I per a mi és molt divertida.

    ResponElimina