dimecres, 27 de setembre del 2017

Coneixem-nos

El passat 22 de setembre l'alumnat de 3r va gaudir d'unes activitats dirigides que tenien com a principal objectiu conèixer millor els nous companys i companyes de classe.

Aquestes activitats són ideals per establir vincles a traves de diferents dinàmiques de grup, de jocs, proves i tallers. Volem aprofitar aquests moments per ensenyar els avantatges que tenen els valors del treball en grup (el bé comú davant l'individualisme), la cooperació davant competitivitat, la solidaritat, l'amistat i el respecte. Valors que els farà construir un món més just.

D'aquesta experiència l'alumnat pretenia posar la primera pedra per tal de construir un bon vincle i compartir emocions amb els amics i amigues. Durant un any hauran de conviure el dia a dia i veure que han de ser un grup, un equip. 

Algunes activitats que van realitzar van ser: les cadires de la unió, em deixo caure, tot si val, mímica, la cremallera, etc.
I el taller final va consistir en una reflexió on l’ alumnat intercanviava impressions de les diferents activitats de grup i en feien un anàlisi.



SORTIDA PRIMER TRIMESTRE 3r

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada