Categories

dimarts, 17 de gener de 2017

Educació ambiental a 6è

Dijous dia 12 de gener hem tingut una visita especial a les classes de 6è de primària. La  Sra. Èlia Montagut, biòloga i col·laboradora de Residus del Vallès Oriental, que lidera el «Programa Anelles», ens ha fet una explicació sobre la quantitat d'escombraries que es llencen avui en dia i com podem disminuir-ne el volum.

Ens ha recordat temes de reciclatge i hem parlat sobre on van a parar les nostres deixalles. Després ens ha explicat detalladament en què consisteix el programa anelles. Amb aquest programa es demana la col·laboració de les escoles en la recollida d’aquestes anelles.

En grup hem experimentat pesant els materials que serveixen per embalar les llaunes com el cartró, les anelles i el plàstic.


La nostra escola ja fa molts anys que participa en aquest programa i un any més ens hi adherim per tal de potenciar el reciclatge i la conservació del medi ambient.
Per això demanem a tots els alumnes de l'escola que portin les anelles que tenen a casa i les emmagatzemem, per tal de portar-les a la deixalleria a final de curs i així contribuir en la reducció de residus que es generen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada